Partners and Friends


Future Ideas

Future Ideas Future Ideas is an innovation-catalyzing and knowledge-sharing platform for like-minded, future inspired people.
The mission of Future Ideas is to accelerate the craftsmanship of innovation by connecting talented graduates, businesses and academia. They want to connect the world of innovators to stimulate the development of ideas for the future. Within Future Ideas, people believe that young graduates play a key role in preparing for the future. Organizations on the other hand, have the resources to make these future ideas become reality. The organization wants to bridge the gap in between them with the power of innovative ideas for the future.

Back2BG

Back2BG Back2BG.com е кариерна платформа за българи с образование и/или опит в чужбина. Целта на платформата е да информира младите специалисти с този профил за професионалните възможности в България в различни сфери, независимо от техния профил и компетентности. Back2BG има дългогодишен опит с нестандартни проекти, инициативи и събития, с които цели да подпомогне ефективната и ползотворна комуникация между работодатели и кандидати за работа, да спомогне кариерната ориентация, да активизира и мотивира младите българи в различни точки на света да споделят опит, знания и да ги насърчи да се развиват професионално именно в родината си.
Back2bg.com е проект на Фондация „Идентичност за България”.

WishBox

Wishbox Wishbox.org е платформа за професионално ориентиране и личностно развитие за младежите в България. WishBOX създава съдържание за младежи, свързано с темите за кариерно и личностно развитие под формата на интересни видеа, статии, извънкласни дейности, както и събития, сред които “Аз, ученикът” и “Аз, инженерът”.
WishBOX е проект на Фондация "Мечти в действие".

StudyAbroad.bg

studyabroad.bg Списание „Образование и специализация в чужбина” е единственото по рода си печатно издание на територията на България. Целта му е да представи обективна информация по широк кръг въпроси, свързани със средното и висше образование зад граница, професионалните специализации и възможностите за международни стажове и квалификационни курсове.
Екипът на списанието работи с родители, студенти, преподаватели, консултанти и експерти от частния сектор при подготовката на всеки брой, осигурявайки максимално разнообразие от гледни точки по всеки проблем на образованието у нас и в чужбина.
Списанието е част от проект „Образование” на Маркет Тренд ООД, който включва също така и сайтa www.studyabroad.bg, справочници за средно образование, бакалавърски и магистърски програми.

FAQ4UNI

FAQ4UNI На www.faq4uni.com ще намерите всякакви статии и полезна информация за процедурата по кандидатстване в немски и австрийски висши учебни заведения, за студентския живот в Германия и Австрия и личните впечатления на учащи в двете страни. С помощта на предоставената база данни всеки един кандидат-студент ще може по-ефективно да се информира за особеностите на различните университети и специалности, условията за прием, изпращането на документи, търсенето на общежитие и да се справи сам с цялата кандидат-студентска кампания.

StudyMentors on Facebook
Help
Are you interested in partnering with StudyMentors?

You can either send us a message at or call us at +359 889 839 249